19.10.2016 15:34

ГЕРБ гони офиса на червената двойка от Позитано

Видян 1505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „В момента с пълномощно на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова и на Областната управа се влиза на Позитано 20, БСП се вади от партерните помещения и се въвеждат частни лица”. Това съобщи в кулоарите на НС соцлидерът Корнелия Нинова. Тя уточни, че действията са предприети след водене на съдебни дела, в които обаче БСП като наемател не е била призована по никакъв начин.


 „Вземат се помещенията отпред, които са лицето на сградата. Там са няколко офиса, сред които този на кандидата за вицепрезидент на БСП Илиана Йотова”, каза Нинова. Все пак големият салон, в който червените провеждат пленумите си, оставал за партията. „Това се прави преди избори и е елемент от предизборния натиск върху опозицията. Г-н Борисов, няма да ви се получи”, обърна се Нинова през медиите към премиера.


„Държавата трябва да си защити сградата. Ние сме там наематели. Никой в съда не ни е призовал да вземем участие в процеса, да изразим позиции и да си защитим сградата, която е под наем. Фактът, че 10 дни преди изборите си позволяват да нахлуват така и да опразват помещения, е показателен“, каза още соцлидерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог