Свързани новини

17.10.2016 15:37

Бодигардът: Хилари преследваше жертвите на мъжа си

Видян 2191 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият бодигард на Хилари – Гари Бърн, направи потресаващи разкрития,  според които тя лично е пращала сътрудници на тайните служби да сплашват, да подкупват и да преследват всички жени – а те не са малко – които са били изнасилвани или са имали сексуални контакти с неверния й мъж Бил Клинтън. Целта е била да не разказват истината за него и да не му предявяват обвинения.



Това е започнало по време на неговото президентство 1993-2001 г. и е продължило в качеството й на сенатор и на държавен секретар. „8 години бях охранител на семейството и съм виждал ужасяващи неща”, разказа в интервю по повод книгата си Криза на характера Бърн. Той разказа, че след излизането на томчето не само той, а цялото подразделение, към което се числи – сигурност на Белия дом, са станали обект на физически и медийни атаки от страна на предизборния щаб на Клинтън.



В същото време конгресменът Джейсън Чафец разкри, че има небивал натиск върху ФБР от страна на администрацията на Обама и по-специално на Държавния департамент, за да бъдат скривани или манипулирани документи, свързани с разследването за издаване на държавни тайни от Хилари. Това извършва подсекретарят по управлението Патрик Кенеди. Конгресменът от Юта обаче потвърди, че с шефа на анкетната комисия на Конгреса Девин Нунес и заедно с колегите им от Комисията по разузнаване на американския парламент няма да позволят изчезване и потулване на документи, уличаващи в престъпленията ни Клинтън.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби