Свързани новини

17.10.2016 14:10

Йотова бие Манушев с 31,80% : 28,62%

Видян 1799 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Червеното вице Илияна Йотова печели 3,18% повече гласове в София от герберското Пламен Манушев. След миналата анкета на 19 минути и Идеологика, която проучи вота за президенти, тази седмица препитахме софиянците за кое от вторите лица в двойките ще гласуват. 294 анкетирани на 8 места в София отговаряха на въпроса: За кого ще гласувате. Проучването е двукратно над нормата за представителност за милионния град.



Илияна Йотова печели 31,80% срещу 28,62% на вицеадмирал Пламен Манушев. Напомняме, че кандидатите за президент на съответните двойки печелят гласовете съответно: 24,83% за генерал Радев и 23,13% за Цецка Цачева. Което показва, че и двете вицета стоят доста по-убедително и печелят доста повече гласоподаватели от титулярите във водещите двойки.



След тях се движат кандидатът на Обединени патриоти за вице Явор Нотев и номинацията на реформаторите ген. Съби Събев. Интересно е, че кандидатът за подгласник на Ивайло Калфин – Любомир Халачев, печели двойно по-малко гласове от титуляра. Приблизително същото важи и за вицето на Татяна Дончева – Минчо Спасов. Четири пъти по-нисък рейтинг от своя кандидат-президент Марешки има неговият зам. Петър Петров. Данаил Папазов взема 2,12% или почти колкото номинирания за президент в двойка с него Пламен Орешарски (2,38%). Проучването е проведено в понеделник, 17 октомври сутринта.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева