12.10.2016 14:04

Цачева и Манушев се срещнаха с Черкаските баби

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поех ангажимент да бъда при Вас и ето, че днес съм във Вършец и се срещам с най-известните баби в държавата в момента – Черкаските баби. Toва каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с фолклорната група при НЧ „Просвета -1935“ в село Черкаски. „Благодаря Ви, че съхранявате и развивате народните и културни традиции на вашия край и на нашата страна, поклон пред делата Ви. Днес съм при Вас и  за да помоля за Вашето доверие, защото България се нуждае от стабилност, от устойчивост, от развити региони. Подкрепете ни с вицеадмирал Пламен Манушев -  ние ще бъдем достойните президент  и вицепрезидент на България“, каза Цачева.



Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов поздрави Черкаските баби за тяхната самоотверженост в опазването на културните традиции на Северозападна България. „С г-жа Цецка Цачева и с Парламентарната група на ГЕРБ поехме ангажимент пред Вас и до дни ще Ви подарим чисто нови народни носии, които сме поръчали и вече се шият. А Вие продължавайте да предавате традициите на младото поколение“, обърна се Цветанов към жените от фолклорната група. Зам.-председателят на ГЕРБ ги призова да подкрепят Цецка Цачева, за да стане първата жена президент на България. „Благодарим Ви за подкрепата вече десет години. Винаги хората от община Вършец са ни помагали, уверени сме и сега във Вашата подкрепа, защото виждате как с кмета Иван Лазаров Вършец се променя,  развива и обновява. Както винаги, ние ще оправдаем Вашето доверие“, категоричен бе Цветан Цветанов.



Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент изрази увереност, че България ще застане на мястото, което й се полага на международната сцена, когато първата жена президент на страната ни се казва Цецка Цачева. Вицеадмирал Манушев разказа на присъстващите нещо, което си е говорил със свои приятел свещеник – „когато всеки един от нас изпълнява с усърдие служението на мястото, където е поставен от съдбата, тогава всички ще живеем по-добре – в разбирателство и просперитет“. Пламен Манушев поиска доверието и на Черкаските баби  и заяви, че заедно с Цецка Цачева ще работят за стабилна и просперираща България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.