Свързани новини

11.10.2016 14:50

Използват артисти за „разследвания” на Русия

Видян 1133 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Александър Агапов е актьор. „Явих се на кастинг на британски снимачен екип. Обясниха ми, че трябва да прочета пред камера текст, за да бъда одобрен за филм. Приех го като проби и се изненадах, че накрая ми платиха 100 000 рубли (3000 лв.), без да кажат одобрен ли съм. Повече не се обадиха. Беше наистина интересно да се видя не във филм, а в „разследване” на SKY News, където журналистът Джон Спаркс – човекът, който ми подаваше репликите по време на „етюда”, обясни как аз съм бил истински руски командо, който сее смърт из Сирия”, разказва пред Първи канал младежът, който едва пробива на театралната сцена в родината си.
ZDF показа не по-малко вълнуващо „разследване” за руски килър на име Игор от Калининград – руски анклав между Литва и Полша, недалеч от германското крайбрежие на Балтийско море, който оставил жената и двете си деца, за да стане доброволец в Донбас и да убива украинци,  платен от Москва. „Всъщност се казвам Юрий Лабыкин и съм безработен. Деца и жена нямам. Не съм професионален войник, а съм безработен. Предложиха ми 50000 рубли (1500 лв.), за да кажа пред камерата предварително написан текст. Направих го. Прибрах парите и щях да падна, когато целия град – при нас много се гледа немска телевизия, започна да ме сочи с пръст”, разказва младият кьонигсбергец.



Показаните кадри от „разследванията” с участието на артисти наистина са покъртителни. Досега беше доказано, че американски телевизии са отснемали с помощта на пиари шокиращи кадри, свързани с Ал  Кайда и войните на други групировки. Вече явно и европейските медии започнаха да работят по римейк на Да разлаем кучетата – показателният филм на тази тематика с Робърт Де Ниро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата