Свързани новини

08.10.2016 09:29

Посланик Добрева блесна в бебешко синьо до Великия херцог Анри

Видян 2973 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новоназначеният посланик на България в Люксембург Мая Добрева избра бебешко синьо - официалния цвят на института “Пантон” за тази година, за да се яви пред Великия херцог Анри и да му връчи акредитивните си писма.


Министерството на външните работи в София пусна снимката на Нейно Превъзходителство и Негово Височество чрез официалния си сайт в голям размер.


Посланик Добрева е с ливрея с голям маншет, дълга пола, клоширана под коляното, и внимателно подбрани аксесоари, все така в цвят бебешко синьо.


Сред тях като най-впечатляващ атрибут, намиращ се на височината на брадичката на Великия херцог, трябва да се отбележи шапката на посланичката - оригинално съчетание от джуфки и пера. Но за разлика от перата, фльонгите са в два тона по-убито синьо, за да кореспондират директно по вертикала с цвета на обувките.


Като малък цветен акцент се открояват посланическите гривни бранзулетки - специфична бижутерия в няколко багри, сред които доминираща марсала - цветът на “Пантон” за миналата година.


Чантата - тип минодиера, и ръкавиците са си част от тоналността на цялостното ансамблово съчетание. Затова отново са в цвета на “Пантон” за 2016 г. Бебешкото или още бонбонено синьо фигурира в каталога на Института по цветовете под официалното название “серенити”, което може да се преведе на български и като синева.


Според наблюдатели е възможно да се търси и закодиран символен смисъл в тоалета, с който посланик Добрева се е представила пред Великия херцог, и той е за една доминираща синева в отношенията ни с Люксембург оттук нататък.


В рамките на проведения кратък разговор след церемонията по връчването на писмата Великият херцог Анри и посланик Добрева са обсъдили развитието на двустранните отношения, засилването на икономическите контакти и културния обмен между двете страни, се казва в съобщението на МВнР.


Източник: Nbox



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.