Свързани новини

28.09.2016 16:42

Премиерски SMS удължи мандата на сестрата на Цветелина в Ню Йорк

Видян 25828 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерски SMS е удължил мандата на сестрата на банкерката Цветелина Бориславова в мисията ни в ООН. Това заяви депутатът Георги Кадиев във Фейсбук. Този пореден скандален случай разкри системни проблеми при назначаването на служителите в българските мисии зад граница.
„Партийна номенклатура, назначен преди дни за консул в Мексико. Пиарка на Булгартабак, назначена миналата седмица за дипломат към мисията ни към ООН в Ню Йорк. Където наследява пенсионираната сестра на Цветелина Бориславова. Която трябвало да се пенсионира преди година, ама си удължила мандата със SMS до Бойко Борисов.



Калинка след калинка. Всичките кадри на ГЕРБ. Всичките докарани за ръка от Цветан Цветанов под наведения поглед на Митов”, коментира още Кадиев.



„Полицейско аташе във Вашингтон, назначен преди дни за генерален консул в Чикаго.



Учих 5 години дипломация. Виетнамски, английски, испански, руски, плюс съответните политически системи, история, география и протокол. Тогава редкият език бе една от малкото възможности момчета от провинцията да влязат във външно. И през не ми е минавало, че някога външно министерство ще се напълни с подобни позорни назначения. И защо да се чудя, че консулът ни в Кипър отвлякъл дете?”, заяви още Георги Кадиев.



Той каза, че Виолета Ралева е бивша служителка на НАП, назначена преди 3-4 месеца в Никозия. Припомняме, че във вторник калинката – консул бе задържана по обвинение в опит за отвличане на детето на нейна колежка.



Часове наред от Министерството на външните работи нямаха никаква информация по случая. Едва в късния следобед съобщиха, че "са предприети действия за незабавно отзоваване на лицето и прибирането му обратно в България", но не дадоха отговор на многото неясни въпроси около случая.
„Сега управлява ГЕРБ. И министър е Митов. Тяхна е отговорността. И неговата оставка искаме.”, завършва Кадиев. Митов коментира странно, че очаквал от Кадиев истини.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат