01/02

Свързани новини

28.09.2016 13:56

Каракачанов и Нотев представиха президентската си програма

Видян 2653 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

              Днес в София се състоя официалното представяне на Красимир Каракачанов и Явор Нотев - кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за президент и вицепрезидент на Република България. Мотото на кампанията им е България над всичко.


Пред журналисти и общественици кандидатите и лидерите на партиите от коалицията начертаха програмата, идеите и целите, с които влизат в надпреварата за „Дондуков“ 2.


За пръв път в такъв мащаб, засега първото и единствено, обединение на патриотичните сили издига своя кандидатпрезидентска двойка в предстоящите избори. Така лидерът на НФСБ и народен представител от ПФ Валери Симеонов откри днес официалното представяне на Красимир Каракачанов и Явор Нотев като кандидати на Обединени патриоти за президентската институция. Присъстващите на събитието се запознаха детайлно и с програмата, с изпълнението на която се ангажират кандидатите.


Десетилетията свободно падане на нашата Родина ни показаха верния път – това беше причината да загърбим дрязгите и да заявим, че България е над всичко, каза Симеонов.


Представяйки кандидата за президент, той го описа като интелигентен, почтен и умерен. Красимир Каракачанов ще се състезава с кандидати много под неговото ниво - карикатури на генерали, провалени министри и т.н., заяви още Симеонов. Подчерта, че отговорността на Патриотите си личи от това, че имаха мъжеството да излъчат кандидатите си първи от парламентарните партии и това е честният начин за отношение към българските избиратели.


Българските патриоти показаха на всички едно важно качество – че когато Отечеството е в опасност ние загърбваме личните си спорове и се обединяваме, потвърди в словото си и Красимир Каракачанов.


Като кандидат за президент той първо маркира, а след това се спря подробно на няколко основни точки, залегнали в програмата му: циганската престъпност, опасността от огромна мигрантска вълна, агресивната политика на съседна Турция, демографската катастрофа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи