Свързани новини

24.09.2016 10:09

Путин: Съветският съюз имаше и добри страни, не беше задължително да се разрушава

Видян 1755 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин предложи да се оптимизира броят на политическите партии, без да се пречи на демокрацията, съобщава БНР.


Той заяви, че демократични промени биха могли да се направят и в Съветският съюз, и не е било задължително той да се разрушава, защото си е имал както отрицателни, така и положителни страни.


Президентът Путин изказа мнението си, че би било добре първото заседание на Долната камара на руския парламент да се проведе, колкото се може по скоро и да не се чака законовият срок от 30 дни. Той дори посочи 5-и октомври като възможна дата на първото заседание на новоизбраната Дума. Това стана ясно по време на срещата в Кремъл между него и лидерите на влезлите в парламента партии.


Срещата потвърди и още една новина, която БНР съобщи вчера че новият председател на Думата ще бъде Вячеслав Володин на мястото на Сергей Наришкин, който беше изпратен да оглави руското външно разузнаване. Путин и Наришкин са свързани от старо приятелство още от времето, когато са работили в КГБ.


Путин обърна внимание на идеята отпреди няколко дни на лидера на руските националисти Владимир Жириновски, който заяви, че политическата сцена в Русия трябва да бъде трипартийна, което според него ще отговаря в най-голяма степен на руските политически традиции от края на 19-и и началото на 20-и век.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец