Свързани новини

13.09.2016 15:39

Кандидат-вицето на БСП отрича да е на Сорос

Видян 3542 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Илияна Йотова е на една страница с огласения още през уикенда български евродепутат – в списъка на Джордж Сорос - Андрей Ковачев. А страницата е с фаталния номер 13. И докато Ковачев не стана кандидат за вицепрезидент от ГЕРБ, както се говореше, колегата му от БСП в събота официално беше номинирана от червената партия.



„Отворено общество са ми душмани. Никога и по никакъв повод не съм имала никакви отношения със Сорос. Просто няма такова нещо”, коментира Илияна Йотова пред 19 минути от летището във Франкфурт. Според нея в списъка просто са изредени председателите, заместник-председателите на комисии в Европарламента и най-влиятелните депутати. Тя определи листата като част от хибридната война след продължаването на санкциите срещу Русия, имаща за цел да руинира имиджа на ЕП.



Напомняме, че евродепутатите ни вземат не по-малко от 10 000 евро – 20 000 лв. на месец, а след края на мандата си ползват от 180 000 до 250 000 евро – от 350 000 до половин милион лева "за адаптация". Това обаче явно не им е попречило да помогнат за идеите на Отворено общество срещу 15 000 до 20 000 долара еднократно, ако се вярва на данните, които разтресоха Европа.
Според разследване, чиято истинност потвърди официално говорител на унгарското правителство, което в събота излъчи руската НТВ в най-гледаното си вечерно предаване, информацията е от разбития от хакери личен компютър на Джордж Сорос. До момента световният спекулант не е отрекъл нито изтичането на сведенията, нито истинността на твърденията.



Общото число на българските евродепутати, подкрепяни и подкрепящи милиардера, е малко по-голям от пропорцията на техните колеги от целия Европарламент – 226 или около 30%. При нас те са 7 от 17 или 41%. Сред тях е дори известната морализаторка от ГЕРБ Мария Габриел.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са