Свързани новини

08.09.2016 10:22

Daily Express: Опит за убийство от чужди агенти ли беше катастрофата с колата на Путин?

Видян 2977 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Сайтът CONSPIRACY твърди, че автомобилната катастрофа, при която загина "любимия шофьор" на Владимир Путин е в действителност опит за убийство на руския президент, пише Daily Express.


Кадри от руските медии показват как черното БМВ на Путин се спуска надолу по главния път на Москва преди да се удари челно в друга кола.


Мерцедесът минал в насрещното без предупреждение. Шофьорът му, който е пътувал сам, е приет в болница в критично състояние. Водачът на БМВ-то е имал повече от 40 години професионален опит, но не е могъл да реагира. Путин не е бил в колата.


Полицията потвърди, че е започнала разследване, без да дава допълнителни подробности, предизвиквайки спекулации относно смъртта на водача.


Според сайта и неговата конспиративна теория инцидентът е дело на вътрешна група от "чужди агенти на тайните служби, които имат помощници, работещи в Москва".


В доклад, публикуван на интернет страницата, озаглавен "Дали престъпната клика просто изпраща съобщение до президента Владимир Путин?", пише, че англо-американската ос (AAA) "няма да се спре пред нищо, за да контролира Русия".


В него се посочва: "Ръководството на AAA показа отново и отново, че имат психопати, които не се спират пред нищо, докато не си върнат обратно Русия (те са я държали веднъж по време на съветския комунизъм като СССР). Сега чрез заговор искат да вземат собствеността отново по пътя на капиталистическата икономика. Чрез комбинация от хищнически капитализъм, икономически санкции, банков саботаж, финансов тероризъм, както и стратегически разположени и изкуствено предизвикани  войни и тероризъм. Те искат падане на сегашното правителство."


Твърденията, направени от Доклада на хилядолетието са необосновани и изглежда, че са политически мотивирани, пише Daily Express. Като подчертава, че нищо не дава основание да се мисли за предполагаем заговор за убийството на властелина на Кремъл.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, позната на киноманите по цял ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и