01.09.2016 16:37

Мъж запали себе си и жена в София

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж и жена са с тежки изгаряния в шокова зала на "Пирогов", след като той се е самозапалил и е подпалил и нея в офис на столичната улица "Люлин планина". По непотвърдена информация става въпрос за любовна история, съобщи Дир.бг.


Инцидентът е станал на обяд. По информация от СДВР мъжът се е самозапалил, след което е прегърнал жената и така и двамата са пострадали от огъня.


На място са изпратени екипи на пожарната, които бързо са загасили огъня, лумнал в два офиса на петия етаж в сградата, а линейки са откарали мъжа и жената в спешната болница.


Все още полицаите не могат да разговарят с тях, за да разберат какви точно са мотивите за случилото се. И двамата са в много тежко състояние и опасност за живота - той с 90% изгаряния, тя с 80, съобщи "24 часа".


Мъжът е бил влюбен в пострадалата жена. Той се полял с бензин на 5-я етаж в сградата, която работи, и отишъл до съседния офис, където била службата на жената.


По неофициална информация тя е финансов директор на популярните пицарии "О!Шипка", а той - неин служител.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.