Свързани новини

31.08.2016 10:11

Цветанов: Премиерът се ползва с най-голямо доверие относно националната сигурност

Видян 1243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Това заяви от парламентарната трибуна народният представител и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, четейки декларация от името на парламентарната група във връзка с началото на новия политически сезон, предаде Фокус.


„Този авторитет на нашата партия е и огромна отговорност в настоящия момент. Ние привнасяме този авторитет в името на добър публичен образ на България, на която искаме да се гледа като фактор на стабилност на Балканите”, подчерта Цветанов. По думите му страната ни се намира в навечерието на съдбоносен и много отговорен за нацията политически сезон. „Видно е, че както опозиционни, така и партньорски партии се надпреварват да правят политически актив единствено като критикуват управлението и политиката на ГЕРБ. У нас правенето на политика е подменено от критикуването на опонента”, заяви Цветанов. То увери, че през новия парламентарен сезон ГЕРБ ще работи по приемането на закони и законови поправки, които ще гарантират максимална сигурност на границите ни. „Ще се радваме да видим партньори от всички парламентарни групи по тази, защото опазването на границите ни не е само приоритет на ГЕРБ, а на всички партии и всички българи”, обясни Цветанов.



Той коментира и бъдещата законодателна активност на парламентарната група на ГЕРБ по темата за съдебната реформа. „Ние сме гарант за тази реформа, защото единствени имаме ресурса и волята да направим промените, които да гарантират върховенството на закона. Всякакви спекулации и обвинения в забавяне, манипулиране и подмяна на идеите за съдебната реформа идват от онези, които нямат власт и желание да я направят, но имат претенции тази тема да бъде от тяхна компетентност”, допълни още Цветанов.
Във връзка с предстоящите президентски избори, той отправи послание към останалите политически партии да не се поддават на нездравословните политически емоции и пожела успех всички кандидати, които ще се включат в надпреварата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.