Свързани новини

29.08.2016 13:00

Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ е добре познат в Европа

Видян 930 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена на по-късен етап. Това обяви пред БНТ Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ. Според него нормален срок за обявяване на президентската кандидатура е до 2-ри октомври. Забавянето се налага не от това, че ГЕРБ няма решение. Кандидатът за президент на ГЕРБ е с управленски опит и е добре познат в европейските столици. Цветанов допълни, че от партията са заложили на медиатор, който да е способен да се справи с усложнената международна обстановка.


Имахме намерение да бъде обявена в средата на септември. Смятам, че от 20-22 септември до 2 октомври е нормален срок, в който може да бъде представена кандидатпрезидентската двойка. Това забавяне се налага не от това, че нямаме решение. Това забавяне се налага от това, че искахме през всичките тези месеци правителството, местната власт, парламентът да работят спокойно и аз смятам, че успяхме.


Оценка на мандата на президента Росен Плевнелиев трябва да бъде направена след ротацията, каза още Цветан Цветанов. Към настоящия момент той отчете, че президентът Плевнелиев е имал много труден мандат. Той припомни, че през 2013 и 2014 година президентът е бил натоварен с изключително голяма отговорност да състави два служебни кабинета, които да проведат парламентарни избори. Противопоставянето и генерирането на изкуствено напрежение в политическите партии рефлектира върху обществените нагласи и създаде нездрава среда, коментира още Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец