Свързани новини

22.08.2016 16:35

Разбиха две групи за наркотрафик в Слънчев бряг

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две групи за разпространение на наркотици са в основата на напрежението в курорта "Слънчев бряг" през последните месеци, обяви главният секретар на МВР Георги Костов. Едната група е действала в Поморие, а втората в Слънчев бряг, но членовете ѝ са от София. МВР е работило по двете групи и преди стрелбата на 8 юни срещу Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите, посочи още главен комисар Костов, предаде БНР.


Приехме, че тези проблеми са факт и цялата държава прояви воля и желание към пристъпване към неутрализацията им и извеждане на заплахите, породили тези проблеми, така че този курортен комплекс да бъде по-сигурно място за престой на туристите и да се повдигне като цяло имиджът на туристическия бизнес в страната, посочи Костов.


На 22 юли се проведе реализация по първата група – на Любо Мазния от Поморие. По тази група в четвъртък вечер бе проведена втора реализация. Двама души бяха задържани в землището на село Каменар в модернизирана канабисова плантация в момент на добив“, обясни Костов.


По думите му единият от задържаните е знаково лице от контингента на Поморие – т. нар. Барбарон, което е и лицето привлечено за побой над журналист в града.


„За втората група, бе проведена реализация в петък, като процесуално-следствените действия продължиха и в събота и неделя. Това е групата на Иван Слънцето. Задържани са 7 лица, иззети са и множество наркотични вещества. За тази група, можем да кажем, че е групата приоритетно осъществявала наркоразпространението на територията на „Какао бийч“, каза още Георги Костов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева