Свързани новини

12.08.2016 16:48

Указът за освобождаване на ген. Радев още не е обнародван

Видян 1025 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Указът на президента за освобождаването на командира на Военновъздушните сили генерал Румен Радев не е обнародван в днешния брой на Държавен вестник. Това означава, че Радев, който е най-вероятната обща кандидатура на БСП и АБВ за президент, все още не може да се включи в предизборната надпревара, предаде БНР.


Това, че към момента кандидатурата на генерал Радев не отговаря на изискванията на закона, беше една от основните причини социалистите да отложат първоначално насрочения за 14 август пленум, на който се очакваше генералът официално да бъде издигнат като кандидат за държавен глава. Очаква се указът за освобождаването му да бъде обнародван идния вторник и така да отпаднат пречките за явяването му в предизборната надпревара.


Междувременно от БСП обявиха, че Изпълнителното бюро на партията е взело решение заседанието на Националния съвет на социалистите за издигане на кандидат за президент да се проведе на 17 август.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.