Свързани новини

09.08.2016 11:38

Путин: Обменът на информация за терористите да се активизира

Видян 1200 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Руският президент Владимир Путин предложи да се активизира обменът на информация между Русия, Иран и Азербайджан за дейността на терористичните организации. Това руският лидер заяви на срещата на върха на президентите на трите страни, която се проведе в понеделник в Баку, предаде КРОСС.


„Считаме за целесъобразно да активизираме обмена на информация за дейността на терористичните международни организации. Това е необходимо за по-ефективното пресичане на транзита през територията на нашите страни на терористи, оръжие и наркотици“, каза Путин.


Сред предизвикателствата, с които се сблъскват страните руският президент посочи още и глобалната криза, запазващото се напрежение на външнополитическата арена, включително и на границите на Русия, Иран и Азербайджан.


„Стремежът заедно да търсим път за разрешаването на тези проблеми обуславя необходимостта от изграждане на по-тясно сътрудничество“, посочи той.


„Убеден съм, че сътрудничеството между съседите – Русия, Азербайджан и Иран – и в бъдеще ще носи прагматичен и взаимно изгоден характер и ще отговаря на коренните интереси на народите на страните ни“, обобщи руският държавен глава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец