Свързани новини

09.08.2016 10:28

Мотористите отново на бунт заради избягалия Бекташ

Видян 1657 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мотористи отново излизат на бунт тази вечер от 19.00 часа пред Съдебната палата, недоволни от пускането под домашен арест на Фарук Бекташ, който след това избяга.


"Време е за втората вълна!!! Във вторник, 09/08/16 ОТ 19:00 се събираме отново на протест, този път директно пред Съдебната палата!!! Стига своеволия на съдебната власт, стига убийци на свобода!!" Това се казва в апел-покана на фейсбук страницата за протеста.


"Искаме Фарук Бекташ да бъде издирен, върнат на правораздавателните органи и осъден на затвор!!! Призоваваме всички братя и сестри на мотори, без мотори, с коли, без коли и всеки, който иска нещо в тази държава да се промени, да ни подкрепи този вторник пред Съдебната палата!!! Когато всички мълчат и си затварят очите, нека ние излезем и започнем промяната!!! Миналия четвъртък демонстрирахме какво можем, нека сега сме 10 пъти повече, по-силни и единни отвсякога!!!! Брат за брата!!!" - завършва призивът на  организаторите на протеста.


 Вчера стана ясно, че за турския гражданин Фарук Бекташ, който прегази и уби на място семейство мотористи - Бойко и Таня Бойкови, край Драгоман, е изготвена Европейска заповед за задържане.


 Полицията не можа да открие Бекташ, който бе поставен под домашен арест и на 5 август той беше обявен за национално издирване. Това предизвика протести на мотористи пред Съдебната палата в София и пред турското посолство, като те дори се опитаха да нахлуят в сградата, обяви посланикът на Република Турция у нас Сюлейман Гьокче.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и