Свързани новини

08.08.2016 10:01

Масов бой в бар в Слънчев бряг, ударен полицай

Видян 1825 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията в Несебър разследва скандал, прераснал в масово сбиване в клуб "Планета Пайнер" в Слънчев бряг на 6 август, съобщи "24 часа". Участвали са и гардове на "Аркус".


Спречкването е започнало между клиент и служител на заведението, след това са се намесили и други хора. В мелето се е включила компанията на клиента, млади мъже между 20 и 28 г.


Сигналът в Районното управление на Несебър е получен в 5.10 ч. Проверката показала, че в компанията, от която е започнал скандалът, е имало служител на Районното управление в Созопол. Той се е опитал да го предотврати сбиването и е бил ударен, съобщиха от ОДМВР-Бургас.  Полицаят е бил като клиент в клуба заедно с брат си и двама техни приятели. Мъж от тази компания се е спречкал с охранител, след което са се намесили други клиенти и гардове.


При извеждането на клиентите неустановен засега мъж е ударил полицая по окото. Биячът обаче не е бил с тениска на охранител.


Наясно сме с всички, които по един или друг начин са участвали в конфликта, извършени са разпити на свидетели, иззети са записи от видеокамерите в дискотеката, са уточнили от полицията.


Клубът има собствена охрана, но разчитал и на гардове на небезизвестната фирма "Аркус сигурност", която се свързва с Митьо Очите, уточнява "24 часа". От фирмата коментираха, че посетителите са се държали невъзпитано и агресивно и затова е трябвало да бъдат изведени навън.


Компания в заведението е започнала да се държи неприлично, проявена е била агресия и към собствениците на клуба, затова охраната се е наложило да изведе навън няколко човека, коментираха от фирмата.


Сезирана е Районна прокуратура - Несебър. По случая е образувано досъдебно производство, но все още не са привлечени обвиняеми.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.