Свързани новини

04.08.2016 14:15

Обвиненият в убийство полицай: Аз как съм извършил това, гол ли? Убийство на нудист

Видян 1586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Говори се, че няма друг с мотив, който да може да убие родителите ми. Един сериен убиец обаче какъв мотив би имал? Каква е гаранцията, че не го е извършил някой маниак. Освен всичко не откриха никакви следи по дрехите ми, аз как съм извършил това, гол ли? Убийство на нудист", каза пред магистратите обвиняемият в убийството на родителите си Венцислав Караджов. Полицаят твърди категорично, че е невинен, съобщи Пловдив 24.


По думите на прокурора обаче събраните множество косвени доказателства очертават профила на извършителя. Убийството е извършено изключително професионално. Първо е застреляна майката - през прозореца и пердето, след това е проникнато в дома, убит е бащата, а след това са произведени и няколко контролни изстрела.


Убийството не е последвано от грабеж. Не е открит друг, който да има мотив за убийство, защото това е престъпление с цел убийство, категоричен бе прокурорът и посочи, че единствено Караджов е имал този мотив, а именно - изключително влошените отношения между него и родителите му.


"Мотив, типичен за българското общество - жаждата за един имот и от едната, и от другата страна", заяви обвинителят.


В началото на юни вече бившият служител на "Икономическа полиция" в града  Караджов бе обвинен, че е убил майка си Божура Караджова (69 г.) и баща си Цветан Караджов (74 г.), като убийството е извършено предумишлено и с користна цел. Телата бяха открити на 17 май от съседка в двора на къщата на семейството в пловдивския кв. "Христо Смирненски".


45-годишният Караджов на няколко пъти обжалва мярката си за неотклонение, но всички предходни съдебни инстанции ги отхвърлиха. Той е в ареста повече от два месеца и е единствен заподозрян за кървавото двойно убийство.Пловдивският апелативен съд окончателно  го остави в ареста.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да