Свързани новини

13.07.2016 16:07

Изправят пред съда Тодор Славов, убил гарда на Очите

Видян 1606 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Специализираният съд ще разгледа днес делото на 31-годишният Тодор Славов, обвинен за убийството на Александър Алексиев - гард на Митьо Очите. Освен за стрелбата, при която отне живота на 46-годишния бивш военен, Славов е привлечен и за участие в организирана престъпна група с лидер пазарджиклията Божидар Кузманов - Божо Кравата.  



Тодор е с мярка за неотклонение задържане под стража по обвинението за убийство, наложена му от окръжните магистрати в Бургас и потвърдена от апелативните им колеги.

  На Славов не е наложена най-тежката мярка за неотклонение поради факта, че има чисто крими минало, останал е на мястото на стрелбата, предал си е оръжието доброволно и е съдействал на разследващите полицаи.  Според извършените досега процесуално следствени работи два от попадналите в тялото на 46-годишния Александър куршуми са изстреляни от законно притежавания пистолет на Тодор Щаер. Те са причинили смъртоносни наранявания.
По тялото на убития Алексиев има 7 огнестрелни рани, 4 от тях са били фатални за живота му. Все още няма отговор на въпроса за поредността на изстрелите и дали куршумите на Тодор първи са пронизали гарда.

   Александър Алексиев бе убит на 8 юни, когато заедно с Димитър Желязков-Очите и няколко гардове от Аркус сигурност влезе в ресторант 4You в Слънчев бряг. Тезата на прокуратурата е, че в действията на Очите и компания  няма нищо противоправно, а на Славов и останалите от групата на Божидар Кузманов - че това е било нахлуване, с вадене на оръжие и заплахи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и