Свързани новини

11.07.2016 17:22

Гонещата българите от UK – единствен кандидат-премиер в Лондон

Видян 1839 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Консерваторите останаха без избор, след като вътрешният министър от кабинета на поискалия референдум за Брекзит Камерън, остана единствен кандидат за премиерския пост на Великобритания. Тереза Мей е възможно най-лошият вариант за 200 000 българи на Острова и за роднините им тук, които на тях чакат, за да оцелеят. Тя категорично заяви на два пъти по време на кампанията си да оглави торите, че няма да допусне свободен престой на граждани на ЕС в родината си. И дори ще въведе визи за всички нас, които искаме да пътуваме за Албиона.



Доста тревожно е намерението на „новата Тачър” за първите й стъпки във властта. Тя смята, че Англия трябва да покаже сила. Как? Като разработи нови ядрени оръжия и по-специално – пусне нови ядрени подводници.



Годината не е 1979 г., когато Тачър дойде на власт. Даже векът е друг, различен. Този език и този стил са най-меко казано анахронизъм, коментират анализатори от цял свят в един хор с 19 минути, който вече три седмици разяснява какви позиции защитава Мей.



Напомняме, че неин първи български апологет се оказа Румяна Бъчварова – вицепремиер и министър на вътрешните работи. Тя или не е информирана какво ще причини Мей на българите, или не я интересува. Апропо, на срещата на премиера и външния министър в Лондон с нашата общност там, стана ясно, че в разговорите с британското правителство не се обсъждат темите за 200 000 наши на Острова.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец