Свързани новини

28.06.2016 16:16

Министерството на туризма дава 1.8 млн. лв. за обиколки на чужди журналисти у нас

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    1,8 млн. лева ще даде Министерството на туризма за обиколки на чужди туристи из България с цел да рекламират страната ни по света. Само дето изпуснаха сезона!
    Днес от ведомството откриха процедура за възлагане на обществена поръчка за избиране на фирмите-изпълнители. Търгът е разделен на 13 обособени позиции, като за всяка от тях ще могат да кандидатстват различни изпълнители, които ще имат ангажимент да осигурят представители на медиите от авторитетни издания от посочените в обхвата на поръчката държави, предаде Offnews.
Очаква се повече от 420 чуждестранни журналисти да посетят България в рамките на тези турове. Това прави супер разход от 4285.71 лв. на журналист. Ще се краде от тези пари!



   Обиколките са общо 60 и ще включат представители  от над 50 важни за страната ни пазари. Сред тях са Великобритания, Ирландия, Франция, Скандинавските държави, Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Германия, Австрия, Чехия, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Италия, Испания, Португалия, Румъния, Турция, Гърция , Албания, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония, Сърбия, Китай, Япония, Индия, Израел, и др.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог