Свързани новини

28.06.2016 10:13

Преместиха Митьо Очите в столична болница

Видян 1169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Димитър Желязков-Очите е транспортиран от МБАЛ-Бургас след 22 часа в понеделник. Той е преместен в друго лечебно заведение по изричното желание на неговите близки, съобщиха от бургаската болница, но категорично отказаха да съобщят къде вече ще се лекува 43-годишния Желязков.


От МБАЛ-Бургас, където Митьо Очите лежа 20 дни в отделението по анестезиология и интензивно лечение, допълниха, че превеждането за лечение на друго място се е наложило, тъй като той има нужда от специализирана урологична помощ.  Около 2 часа реаномобилът, превозващ Димитър Желязков, пристигна с ескорт от няколко луксозни черни автомобила в София, съобщи Нова телевизия. От видеокадрите се вижда, че линейката с Очите спира пред Специализираната болница за активно лечение по онкология. След това обаче гардовете на Желязков изгониха журналистите и им забраниха да снимат.


19’ припомня, че Митьо Очите бе прострелян с пет куршума в Слънчев бряг на 8 юни. При престрелката загина гардът му Александър Алексиев, а друг негов охранител бе ранен. Двама души - Георги Иванчев и Радослав Иванов са задържани и обвинени за опит за убийство на Димитър Желязков. Друг мъж пък е арестуван и му е повдигнато обвинение за убийството на Алексиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец