Свързани новини

22.06.2016 15:50

Хора на Очите задигнали всичките използвани оръжия пред ченгетата

Видян 1823 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Разследването около екшъна със стрелбата срещу несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите и убития му бодигард забуксува, а действията на МВР и властите умишлено  дезориентират и контролирано манипулират, твърди сайтът Афера.
След настаналата гангстерска война между хората на Очите и тези на пазарджиклията Божо Кравата на 8 юни на Слънчака, както е известно Желязков е прострелян смъртоносно, а охраната му – Алексиев умира. Убиецът на гарда е Тодор Славов. След като престрелката отминала и дошла полицията се оказва, че са намерени само 3 пистолета. Този, с който е убит Александър Алексиев е предаден на ченгетата лично от килъра му – Славов. Фрапираща подробност е, че Тодоров лежал на пода в ресторанта от 21 ч на 8 до 7 ч. на 9 юни. Отделно протокол по изземването на пистолета му бил съставен чак в 3,40 ч. Пита се, къде е стояло оръжието през тези 6 часа. Какво правят толкова часове ченгетата, след като открили само 3 пистолета?  Оръжието на убития гард на Очите го нямало. Парадоксът обаче е, че всички знаят, че е Глок, но на полесражението така и не е намерен.


''Некорумпираните'' униформени са в шок от това, че Митьо Очите бере душа, смята Афера.  Непосредствено след стрелбата, идват лица /1-2-3/, които обират "оръдията на труда" на групата на Очите – томахавки, мачете, пистолети и пр., хвърлят ги в един автомобил, и колата изчезва. Всичко това се случва пред очите на униформените.



Освен това порочната схема с анонимните свидетели, ползвана от ченгетата и прокуратурата е на лице и вече има и 2-а души. Те били очевидци на случилото се, но ги било страх, затова и са анонимни.  Пак по стара традиция, тези свидетели, са толкова ‘’читави’’, че единият дава показания, че "Радослав гонел навън Митьо Очите, за да го убие.’’. Нищо, че Очите е проснат в заведението, а по Радослав изобщо няма налични натривки.



Реалността: по случая работи само един полицай, въпреки че главният прокурор Цацаров обяви, че са разпитани близо 90 свидетели, направени били 37 експертизи, и с него се заели 25 криминалисти.  Това, което също не се знае едно ли е делото по случая или са няколко. Не е ясно и защо казусът е даден на Бургаската прокуратура, а не на Специализираната?, пита Афера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец