22.06.2016 15:00

ПР на Лукарски: „Истеричка” е битата съпруга на търговския в Куба

Видян 8686 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Близкият приятел на икономическия министър Божидар Лукарски, който в края на октомври направи пред българска бизнесделегация в Куба промоцията си като търговски представител на България , на която присъства и 19 минути, е упражнил домашно насилие върху съпругата си, съобщиха многобройни информационни сайтове, позовавайки се на информация от Министерството на външните работи.



„Това е битов инцидент, а жената е истеричка”, коментира пред 19 минути шефката на пресцентъра на Министерството на икономиката Лидия Коцева-Колева. Тя призова: „Не го раздухвайте тоя случай”.



Попитана дали има някакво основание публикуваното от Фрогнюз преди 15 месеца питане до самия министър : „Има ли оплаквания в МВР и прокуратурата срещу Вас за упражнено домашно насилие по време на първия ви брак?”, тя отправи  предупреждение, граничещо със заплаха, което гласеше: „Забравете да ме питате”.



Според наши източници в Хавана Лукарски, който беше на едноседмично посещение в Куба с пристигането на търговския представител Мартин Дочев, подкрепял идеята неговият човек да бъде лансиран и за посланик. От министерството отрекоха подобно нещо пред 19 минути. Сигурно е съвпадение, но още наесен изтекоха 3-те години на посланик Светла Стефанова на Острова на свободата.



Какъв е казусът: съпругата на Дочев е поискала съдействие от посолството, за да може да се прибере в България. „Търговският ни аташе е на подчинение на Министерството на икономиката, ние мерки не можем да вземем", заявиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но