20.06.2016 16:23

Слyжитeлĸa oт Mиниcтepcтвoтo нa зeмeдeлиeтo подкара "чepнo тaĸcи"

Видян 1824 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служителка от Министерството на земеделието бе спипана в крачка, докато извършва нерегламентиран превоз на пътници по линията София – Перник. Н. С. транспортирала хора срещу „цената на билетчето” 3 лева. Hepeглaмeнтиpaният пpeвoз e зaceчeн при съвместна акция на cлyжитeли нa пътнa пoлиция и ДAИ Πepниĸ. Нарушението обаче е наблюдавано от половин година. Opгaнитe нa peдa cпpeли зa пpoвepĸa лeĸ aвтoмoбил Mepцeдec, собственост на Н. С. Ha 52-гoдишнaтa министерска служителка e cъcтaвeн aĸт зa aдминиcтpaтивнo нapyшeниe, a возилото e иззeто и е ocтaвeно нa нaĸaзaтeлeн  пapĸинг зa cpoĸ oт 6 мeceцa.  



В деня на залавянето – 17 юни, дамата била спипана в пернишкия квартал Изток. Установено е, че мерцедеса й е обявен за издирване от ДАИ още преди година.  Запознати със скандалния случай разказват, че  52-годишната служителка в Министерството на земеделието подлудила ченгетата с цирков спектакъл. При вида на полицаите дамата избягала с автомобила и след кратка гонка била задържана. Оставила колата на средата на пътното платно и скрила ключовете, при което се образувала километрична опашка от автомобили посока центъра на Перник, информира още Блиц. Когато била откарана до едно от районните управления в града, служителката започнала да се тръшка по земята и да отправя обидни реплики към ченгетата. Най-вероятно целта й е била да привлече внимание и да симулира полицейско насилие.


Служителката на земеделското министерство по всякакъв начин възпрепятствала униформените да изпълнят задължения си. За действията й е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство на стойност 150 лв. Направени са й още 2 акта за административни нарушения, за извършване на нерегламентиран превоз на пътници през миналата година.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак