Свързани новини

16.06.2016 14:58

ДФЗ дало от агропарите за ВИП Любовище на шофьора на Яне

Видян 3582 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Защо ЕС спря парите на България за земеделие? Защото сме харчили парите за всякакви глупости и сега богатият български данъкоплатец ще ги компенсира, вместо европейския.  Проектът, който е вдъхновил най-много пикантни слухове сред чиновниците в ДФЗ се казва ВИП Любовище. Става дума за къщи за гости с басейни в село Любовище, близо до Мелник. За собственика се носи мълвата, че е бил шофьор на главния борец с корупцията в страната, бившият депутат и сегашен премиерски съветник Яне Янев. А за отношенията на двамата се носеха вълнуващи истории.



„ВИП Любовището“ през 2014 има оборот 0 лв, разкрива Биволъ. „Може би това е свързано с факта, че е много трудно да си направите резервация за преспиване във ВИП Любовище. Къщата за гости не се рекламира и не се открива в нито един от популярните портали за търсене на места за настаняване”, пише сайтът. Работата е ясна – частна вила, направена с нашите стотици хиляди.



Един от обектите, финансирани по програмата за къщи за гости е на  Амбулатория за първична дентална помощ – индивидуална практика – Д-р Мартин Блажев във Велики Преслав. Той е получил безвъзмездно пари за „обзавеждане на център за дентална медицина“. Защо този зъболекарски кабинет е в официалния списък на къщите за гости публикуван от ДФЗ остава загадка.В Исперих предприемчива дама е взела пари за автомивка. В Белица по същия почин е построен автосервиз. Над 20 проекта са за построяване и реновиране на ресторанти. В някои от проектите изобщо отсъства термина къща за гости, но и те са получили финансиране. Също така в 20 проекта е указано, че ще се строи и басейн, основно в местата с минерални води. Има и четири проекта за фитнес зали. Всичките, разбира се, са  на „наши хора”. Средната субсидия от нашия джоб за всеки от тях е 267 777 лв. всекиму.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп