Свързани новини

14.06.2016 15:30

Марешки плаши Ахчиева с атентат

Видян 2836 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   

 "След разследването на Валя Ахчиева, Марешки oблъчи медиите с прес съобщение за това, че на журналистката й се готвело покушение и терористичен акт, от големите петролни вериги. На всичкото отгоре те щели да го обвинят него за атентата", пише Афера. В опита си да прикрие собствените си далавери, изкарвайки се жертва, Марешки обаче затъна. Веднага след разпращането на прес-а, прокуратурата образувала проверка по изявленията му и той е потърсен за обяснения.



Източници на Афера информират, че пред разследващите Марешки е дал следната версия: той не можел да каже кой го е информирал за евентуалното покушение и терористичен акт срещу Ахчиева, готвено от големите петролни вериги. Марешки обяснил пред ченгетата, че „не познавал човека, не го бил виждал“ и на практика не назовал нищо за т.нар. си „информатор“.



На дадената в понеделник пресконференция в София Марешки едва ли не се изкара жертвата и окончателно се оплете, пише още Афера. След разпространяването на подобна информация чрез медиите и в същото време не знаейки кой му е казал за готвения атентат логиката сочи, че самия той е първоизточник на данните. Зад скалъпеното евтино криминале от Марешки лъсват далеч по-сериозни цели. Първо да отклони вниманието и да се оправдае някак за собствените си далавери, заради които примката вече е стегната около него, и второ – да сплаши Ахчиева да спре да рови в темата за горивата.



Не е зле прокуратурата да погледне назад и като как "горя’’ бензиностанция на Марешки и да не би това да е дело на ‘’информатор’’, че да му нагнети пиар – сюжетите?!", пита Афера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден