Свързани новини

10.06.2016 14:10

200 000 лв. на нощ само от кока на Слънчака

Видян 3121 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          BBC, Daily Mirror, DW и норвежката телевизия мащабно отразяват това, което се случи с Митьо Очите и престрелката в центъра  Слънчев бряг миналата седмица. Можем спокойно да отпишем британските и скандинавските туристи поне за 5 години.



Припомняме, че през 2011г., случаят с битото момче пред дискотека в Несъбър изгони скандинавските посетители на морските ни курорти отново за пет лета. Сега тъкмо, когато се успокои положението, а нещата с туризма в съседна Турция не са цветни, се разигра гангстерската престрелка в един от най-вървежните комплекси. Според Mirror свидетели на случая с покушението срещу Митьо Очите са британски тийнейджъри. По данни те били само на "10 крачки" от случилото се. Групата от 5-има тийнове била принудена да спасява живота си на първата си почивка в чужбина, след като въоръжени открили огън в бар на плажа в България, пише Мирър. Рос Уорбек, Джак Адамс, Крейг Басейн, Нейтън Смит, Джоел Уорт са били в заведението в Слънчев бряг, когато маскираните лица са нахлули вътре. „Навсякъде летяха куршуми. Местните  много ни помогнаха. Един едър мъж смъкна Джак от стола и легна върху него, за да го защити ", разказа за Мирър 17-годишният Рос. Изданието посочва, че стрелбата е предизвикана от „известния наркобос Митьо Очите". Написано е, че „Желязков, съпроводен от 30 мъже, е минал като на парад по улицата и влязъл в бара на Божидар Георгиев, за да измъкне от него пари". Очевидно алкохолният туризъм се развива под чадъра на държавата, а заедно с него е в ход и наркотуризмът. 


Междувременно стана ясно, че за нощ се търгуват 2 кг. и се печелят 200 бона от кока в Слънчака. Това разкри депутатът от БСП Атанас  Зафиров обясни пред Милен Цветков. „Отделно са екстази, амфетамини и всякакви други дроги. Това не става като бизнес без знанието и без участието на полицията, на МВР”, разкри народният представител от Бургас, който отлично познава район. „Не е борба за паркомясто, за наркомясто е”, използва популярната нет шега депутатът. Той настоява за оставки на най-високо равнище в МВР, защото и там отлично знаят за какво става въпрос и не са предприели необходимите стъпки да се справят с проблема.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни