01/02

Свързани новини

09.06.2016 17:04

Премиерът почти доволен от МВР

Видян 3525 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов беше почти доволен от бързите действия на полицаите, въпреки че в сряда, след 8 ч. вечерта, 50 мъже с брадви и бронежилетки стреляха на посоки в пълно заведение в центъра на най-големия ни курорт Слънчев бряг. Като по чудо нямаше невинни жертви след поне 50 произведени изстрела. Известният несебърски наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите бе прострелян пет пъти, негов гард бе убит, а други двама – ранени. Състоянието на Очите все още е критично, а през последните часове му бяха направени и няколко операции.



Редно е да се очаква оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова след като през уикенда бе открадната част от оградата на границата с Турция. Във вторник ресорният министър  направи и самопризнание, че МВР не може да се справи с битовата престъпност. В сряда денят започна с незапомнен обир на почти 2 млн. лв от държавните пощи, чийто извършител никога няма да бъде хванат, и завърши със стрелбата на посоки в центъра на Слънчев бряг пред очите на туристите.
Нашият туризъм наистина предлага услуги, които в Гърция ги нямат, както ни увери преди ден ресорният министър с голям мозък Николина Клер. Ако на някого не му е мил животът, докато се разхожда по алея в курортен комплекс, случаен куршум, адресиран към другиго, като нищо може да го повали и да го убие. Атракция!
А престрелката се оказа просто "махленска свада", предизвикана от най-обикновен спор за паркомясто.

Това е официалната версия на разследващите, съобщена първо от главния секретар на МВР Георги Костов, а след това доразвита от премиера Бойко Борисов.

Каква е тази "махленска свада", при която 30-40 доста добре сложени гардове нахлуват с бронежилетки, брадви и ножове в лъскаво заведение и биват посрещнати от стрелба, от думите на министър-председателя не стана ясно.

Той и Костов обясниха единствено, че всичко било предизвикано от спор за паркомясто между приятеля на дъщерята на Желязков и собственика на въпросното заведение – 4 you, което се намира срещу известната в курорта дискотека Айсберг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви