Свързани новини

06.06.2016 16:18

Хилари може да изгуби номинацията утре

Видян 1538 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Хилари Клинтън може да изгуби номинацията за президент на Демократическата партия утре, когато са насрочени предварителните избори в най-големия американски щат Калифорния. Социолозите дават предимство на догонващия я Бърни Сандърс. Ако спечели Калифорния, той може да събере повече делегатски гласове на конгреса на демократите, който трябва финално да определи кой ще представлява партията на вота през ноември.


 Освен това последните допитвания на общественото мнение показват, че Доналд Тръмп успя да настигне в анкетите Хилари и сега двамата печелят 42-43% одобрение и никой не дава предимство за никого при евентуална тяхна среща пред урните.


Ако обаче социалистът Бърни излезе срещу милиардера нещата рязко се променят. 49% от американците заявяват, че ще гласуват за антисистемния играч срещу 39% за Тръмп.


Със силното си медийно лоби Хилари ще се опита да направи тв преврат като ситуираните в Ню Йорк и Атланта основни телевизии още преди края на изборния ден ще започнат да обявяват нейната победа, за да спрат феновете на Бърни и да обърнат мача, разкри един от US каналите. Резултатите ще станат утре в сряда сутринта българско време.  Ако стане скандал, Обама вече е подготвил да отиграе ситуацията в стил Двама се карат – третият печели и да издигне на конгреса своето вице Джо Байдън.


Вече е известен и първият официален кандидат за президент на САЩ. Той бе издигнат от Либертариантската партия. Джонсън за втори път ще си опита силите в биката за Белия дом.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат