31.05.2016 11:15

Оправдаха Баретата като шеф на наркобанда

Видян 1416 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
Специализираният съд оневини сочения за ръководител на престъпна банда, занимавала се с разпространение на наркотици в страната, Златомир Иванов – Баретата. Заедно с него бяха оправдани и Ивайло Борисов - Ториното, добил слава като шефът на мутрите, които пребиха мъж и жена на Околовръстното през март т.г, и Златко Гочев. Оневинителните присъди бяха прочетени късно в понеделник вечерта. Още шест лица, част от престъпната схема на Златко Баретата са оправдани, които според доказателствата по делото са имали само изпълнителски функции.



Вчера обаче стана ясно, че специализираната прокуратура ще протестира пред Апелативния наказателен съд. Магистратите не са доволни от оправдателните присъди на Златомир Иванов – Златко Баретата, Ивайло Борисов и Златко Гочев. Според събраните доказателства Ивайло Борисов – Ториното и Златко Горчев са ръководили двата основни клона на групата за разпространение на дрога на Баретата. Ториното е отговарял за пласирането в София и Слънчев бряг, а  Гочев – за област Стара Загора, най-вече на територията на Казанлък, посочват от спецпрокуратурата.
Напомняме, че преди броени дни Златко Баретата бе осъден окончателно на 6 години затвор по друго дело за наркотици. Той обаче вероятно няма да ги излежи, тъй като е изкарал присъдата си под домашен арест.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд