01/02

Свързани новини

18.05.2016 12:30

ЗАД Армеец спечели приза Застраховател на годината

Видян 1400 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Застрахователна компания „Армеец“ е „Застраховател на годината“ за 2015 година. Признанитето идва в навечерието на празника по повод 20-годишния юбилей на дружеството.


ЗАД „Армеец” спечели приза в конкуренция с „Алианц България” и „ДЗИ Общо застраховане”, които се класираха на второ място в категория „Общо застраховане“, а „Лев Инс“ зае третото място. Традиционно победителите се определят от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително анонсирани обективни критерии като пазарен дял, платени обезщетения, акумулирани премии и др.


Статуетката прие изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Цветанка Крумова.


„Тази награда е още едно доказателство, че професионализмът и отношението към клиентите са най-важните предпоставки за успех в сектора на застраховането. Гордея се с екипа на ЗАД „Армеец”, благодарение на когото непрекъснато увеличаваме дела си на пазара и вече се утвърдихме като най-динамично развиващата се компания в бранша“, коментира тя.


„Армеец“ е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки „Каско на МПС” и „Помощ при пътуване”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.