12.05.2016 15:54

Общинска банка чества 20 години с концерт

Видян 1676 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Общинска банка кани всички софиянци и гости на столицата на празничен концерт по случай своя 20-годишен юбилей. Концертът  ще се състои на 19.05.2016 г., четвъртък, от 18:30 ч. на пл. “Княз Александър I Батенберг” в София. Входът е свободен.


   В празничния концерт участие ще вземат - Ангел Ковачев, Михаела Филева с лайф бенд и група “Акага”. Песните, които ще звучат на 19 май, ще са “Свободен" и "Неделя сутрин" на Ангел Ковачев, хитовете на неповторимата Михаела Филева: "Опасно близки”, “Филм за двама”, “А дано, ама надали” и незабравимите парчета на Акага - "Време за море”, “Не чакай” и “Ден без теб”. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Симеонов.


   По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница. Средствата ще послужат за подпомагане на реинтеграцията на хората в неравностойно положение в обществото и разработване на практически програми за превенция на отхвърлянето.


   Честването на юбилея на банката ще продължи през цялата 2016 г. Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти, която включва потребителски и жилищен кредит, овърдрафт по дебитна карта за пенсионери, револвираща кредитна карта и много други. Всички продукти от юбилейната програма могат да бъдат моделирани спрямо възможностите на кредитоискателите. Преференциите по тях ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.


    Общинска банка е създадена през 1996 година от Столична община. За две десетилетия история тя се доказа като успешна и устойчива, като във финансовото обслужване на общини банката е пазарен лидер с дял от  31.34% в привлечените средства и 19.32% в кредитирането към края на март 2016 г. Банката предлага богато портфолио от продукти и услуги за различни клиенти - общини, бизнес и граждани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец