Свързани новини

11.05.2016 16:08

Промените в кабинета продължават

Видян 1991 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        След решението на АБВ да се оттегли от управлението, премиерът Бойко Борисов предприе редица промени в кабинета и областните управители. Рано днес стана ясно, че Борисов е освободил от длъжност зам.-министъра на младежта и спорта Нина Найденова, съобщиха от МС. Мотиви за решението не се посочват. Рокадата обаче е свързана с решението на АБВ да излезе от управлението.



По-късно стана ясно, че е освободен от длъжност и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Аспарухов.
   А депутатът от АБВ ген. Михо Михов заяви, че няма да напуска председателското място в комисията за отбрана. Зам.-председателското място в Народното събрание няма намерение да освобождава и Кирил Цочев. Двамата са депутати от гражданската квота на АБВ.



Рокадите засегнаха и областните управители. Борисов издаде заповед за освобождаването на областния управител на Пазарджик Трендафил Величков, който подаде оставка. От заеманите постове са освободени и зам.-областните управители на Велико Търново Николай Петров, на Русе Явор Янчев, на Монтана Петър Петров и на Софийска област Емил Атанасов.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец