10.05.2016 14:25

Рецидивист стреля по ученици до столичното 130 СОУ

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Бой и последвала стрелба се разиграха в градинката на 130 СОУ Стефан Караджа в София днес малко преди 13 ч. Сигналът за екшъна бил подаден от очевидци, които обяснили, че ученици се бият пред школо в столичния кв. Васил Левски. Към местопрестъплението веднага били насочени екипи на полицията и Спешна помощ. При пристигането си униформените установили, че е ранено 16-годишно момче. Извършителят е 26-годишен мъж. Той е закопчан и отведен в полицията.



Стана ясно, че първо младежите са се сбили. Причината за ескалацията на напрежението не е ясна. Непотвърдени източници сочат, че две младежки компании са се карали на тема футбол. След боя 26-годишният е извадил пистолет и е стрелял. Няма данни за ранени лица. Жертвата - 16-годишният тийнейджър, бил ударен по главата с пистолета. Той е получил рана в областта на главата и е транспортиран в болница за преглед.



Установено е, че 26-годишният извършител е с дебело криминално досие. Предприети са действия по установяването на всички участници в конфликта, както и причините за възникването му.



Директорката на 130 СОУ, пред което се стреляха младежките компании, Янка Караджова отрече в инцидента да са замесени възпитаници на школото, предава Блиц. Според казаното от нея и раненото 16-годишно момче не е ученик в 130 СОУ.  Тя потвърди, че  действително е имало спречкване на младежи в градинката на учебното заведение.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са