01/03

Свързани новини

04.05.2016 15:40

110 нови автобуса пристигат в София през септември

Видян 1701 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      През септември в София ще бъдат доставени 110 нови автобуса. Автобусите са с най-високия екологичен стандарт ЕВРО6, климатизирани, нископодови, с видеонаблюдение и мобилен интернет. Това написа във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.


 "В следващите 3 г. планираме да закупим общо 300 автобуса като част от програмата за модернизация на градския транспорт. Целта е да спрем от движение автобусите, които са произведени между 1976 г. и 2002 г., които са със стандарти EURO 0, EURO I и EURO II. Всички нови автобуси задължително са с най-високия екологичен стандарт ЕВРО6.


Избраната фирма за доставка на тези 110 дизелови автобуса е „Джънджоу Юйтун Бус Ко. Лимитид“. Тя е най-големият производител в света с над 65 хил. автобуса годишно. Фирмата е носител на награди за иновации, качество и сигурност на автобусите. През 2011 г. печели наградата Световен автобусен производител на годината на световно изложение в Белгия.


Автобусите отговарят на всички изисквания на Европейското законодателство и са сертифицирани от Европейските органи по одобрение на кралство Нидерландия.


Всички агрегати и възлови компоненти, вложени в одобрените за доставка в София автобуси, са произведени от водещи европейски производители.


Двигателите на автобусите са произведени във Великобритания и са сертифицирани от компетентния орган по одобрение на Обединеното Кралство – VCA. Избраната офертата е сред тези с най-ниска цена, като със спестените средства ще бъдат закупени още 30 нови единични автобуса", посочва Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак