01/02
25.04.2016 17:08

Премиерът: Удрят ни псевдопатриоти и популисти

Видян 3562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    За нас е признание, че Срещата на кампанийните мениджъри на Европейската народна партия (ЕНП) се провежда в България и за мен е чест да бъда Ваш домакин. С тези думи министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов приветства над 50 представители на партии-членки на ЕНП, чийто форум се провежда в София. Премиерът поздрави присъстващите и от името на председателя на ЕНП Жозеф Дол и генералният секретар на ЕНП Антонио Лиопез. Борисов призова гостите на столицата да разгледат новите музеи, площади и подобрения в София. „Само преди няколко години ги нямаше. Благодарение на ГЕРБ, на европейската солидарност и европейските фондове те днес са факт“, подчерта Бойко Борисов.



     Българският премиер посочи, че ЕНП върши огромна работа, но въпреки това понася огромни щети. Според Борисов, въпреки ударите на псевдопатриоти и популисти, ежедневно трябва да се обяснява и разяснява всяка една политика, която води ЕНП. „Трябва да се определи основната посока, чрез която прагматичната политика на ЕНП да стигне до всички хора. Най-хубавото нещо е демокрацията, и когато тя е подложена под ударите на държави, в които има диктат и е ограничено свободата на словото и на печата, трябва да можем да го обясним на гражданите. За нас единственият възможен начин е истината и показването на това, което правим, за да може хората да го съпоставят“, обясни Бойко Борисов. Той даде пример с гръцката партия „Сириза“. „Сириза“ набираше мощност в нашата съседна държава, говорейки как ще се вдигат пенсии и заплати. Само година и половина по-късно нито едно от тези неща не е факт“, заяви Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.