Свързани новини

19.04.2016 15:27

Как хванахме Марешки в лъжа?

Видян 6208 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според изявление на кандидат-президента Марешки пред Милен Цветков, той бил „дал 10 милиона” лева, за да може да продава евтин безнин. В края на предаването той покачи парите на „десетки милиони”, но нека да отдадем тази хипербола на варненския му нрав на морски вълк и въображението на Мюнхаузен.



Според друго негово изявление пред телевизия маржът, на който работи, бил 1 стотинка, понеже иначе би трябвало да каже, че работи на загуба, а по закон е забранено да  се продава без печалба.



Простата сметка от двете собствени признания на петроолигарха показва, че в първата и втората си мини бензиностанция Човекът от народа 2 е пласирал за няколко месеца 1 000 000 000 ( 1 милиард литра) гориво. Което, естествено, няма как да е вярно, защото би означавало никой друг да не е продал капка в цяла България, а толкова бензиностанции работят, та пушек се вдига. На всякакви цени – на най-високи в София, където зареждат най-много автомобили с най-много литри, а Марешки го няма, въпреки заканите му да стъпи в столицата, които сипе поне от половин година. Защо ли не желае доброто и на софиянците, ако иска и те да му гласуват като кандидат – президент?! Това е тема на друг разговор.
В задачата изобщо не задаваме въпроса откъде Марешки има едни излишни 10 милиона за пръскане? А не личи и това да са били последните му пари. Сигурно е приготвил някой милион и за кампания, понеже сам се похвали: вече е правил социологическо проучване. Което пък му показало, че 90 на сто от българите го подкрепяли.



Всъщност, цялото упражнение с бензина да не би да е препиране на имидж в навечерието на изборите за държавен глава наесен? Бензинът обаче едва ли ще помогне, като се знаят различните приключения на Марешки със закона – от къщурката насред плажа до побоя, заради който общински съветник от морската столица го даде на съд.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното