Свързани новини

12.04.2016 17:12

Министър лобира за частна US фирма с мъжа си в Индия

Видян 5669 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Министър Николина Ангелкова отново се замеси в чутовен скандал. От свидетели научихме, че тя е уредила поръчка за ЧАСТНА, при това ЧУЖДЕСТРАННА фирма при свое посещение в Индия. На което е била придружавана, кой знае защо от собствения си съпруг.



Важно е да се отбележи, че мъжът на Ангелкова се занимава с недвижимости, също като нея преди да стане заместник-министър на Росен Плевнелиев, след това негов съветник и министър на транспорта във втория му служебен кабинет, откъдето прехвърча като министър на туризма в правителството на Борисов 2.  



Интересното в случая е, че уредената от нея фирма притежава най-скъпия парцел в София и България – над 300 дка в полите на Витоша, приватизирани на безценица (минимум 20 пъти под пазарната им стойност). Още по-интересното е, че поради множеството съдебни процеси за милиони за неразплатени сметки срещу собственици на фирмата в САЩ, надлежно описани от авторитетните американски издания и препечатани преди време от 19 минути (всеки може подробно да се запознае с темата на сайта 19min.bg), тя е изправена пред финансов колапс и най-вероятно ще се наложи да продава парцела. В момента той се води на Ню Бояна и мрежата фирми и фирмички около нея.



Напомняме също, че в родната преса вече бяха публикувани новини за акция на нашите служби в киноцентъра, включително с изземане на документи и чиито крайни резултати се очакват съвсем скоро да видят бял свят като разкрития.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева