29.03.2016 16:07

Биячът от бул.Черни връх остава на свобода срещу 4 бона гаранция

Видян 1192 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

СГС реши, че обвиненият за побоя над шофьор - Симеон Христов остава на свобода срещу парична гаранция. Размерът на сумата обаче бе завишена от 2000 лв. на 4000 лева. Причината е, че спрямо Христов е била взета мярка парична гаранция и за предишно провинение. Според магистратите тя не е изиграла възпираща роля, след като се е стигнало до инцидента на столичния бул. Черни връх преди 2 седмици. Тогава Христов преби зверски водач на автомобил. Причината за агресивното му поведение стана фактът, че колата на жертвата се забила в джипа му. 


Съдебният състав прие, че поведението на Симеон Христов е укоримо и арогантно. Двама от магистратите се обединиха около становището, че действията му са били подбудени от настъпилата преди това лека катастрофа, предава news.bg.  В протеста си прокуратурата сочи oще,че Христов е с изградени престъпни навици.


Симеон Христов е подсъдим по друго дело за данъчни измами. Съгласно законодателството на България обаче, спрямо него действа презумпцията за невиновност, тъй като казусът не е приключил. Самият Христов продължава да твърди, че не помни нищо от инцидента. „Човекът, който се вижда на кадрите, не го познавам, той е без коса, а аз съм с коса“, коментира той пред журналисти след заседанието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион