29.03.2016 09:51

Силовите министерства глътнаха още 6, 7 млн. лева

Видян 1124 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С решение на правителството са отпуснати 5,15 млн. лв. за оборудване на полицията и жандармерията. Решението бе обявено на работна среща на ръководството на МВР с премиера Бойко Борисов, предаде Бнюз.


Средствата са били поискани от вътрешния министър Румяна Бъчварова за най-належащите нужди на структурите в страната. Според директора на полицията гл. комисар Христо Терзийски парите ще се използват за купуване на защитна екипировка, автомобили и система за радиовръзка. Немалка част от тази сума ще бъде използвана за надграждането на две информационни системи - централната полицейска система и интегриран полицейски регистър.


Междувременно и военните поискаха повече пари. Пред комисията по отбрана военният министър Николай Ненчев заяви, че за екипировка и за включване на специалните сили по опазване на границата ще бъдат необходими допълнително 1,5 млн. лв. Сега на военните, за подпомагане на МВР по охраната на границата, са отпуснати 2,5 млн. лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на