Свързани новини

28.03.2016 14:03

Шеф атентаторът 2 г. работил в метрото на Брюксел

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на групата атентатори от Париж и Брюксел Салах Абдеслам – терорист номер едно в Европа, цели две години е работил като техник в метрото на евростолицата. За каква сигурност става въпрос в централата на НАТО и ЕС, щом уж преследван от властите, чийто квартален бар с брат му е дълго време наблюдаван от полицията заради търговия с наркотици и срещи на подозирани за тероризъм, е можел не само да започне, но и да остане на толкова отговорна от гледна точка на общата сигурност работа? Shitty Belgians, гласи коментарът на източници от ЦРУ (в превод - „лайняни белгийци”), цитиран от световните медии – вторият най-силен след Fuck the EU отпреди 2 г. на зам.-държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд.


Работата на Абдеслам е дала възможност терористите да опознаят перфектно схемата на подземната железница и да бъдатг улеснени в удара си. Напомняме, че двамата братя Баркауи пък през лятото и ранната есен на миналата година са работили на брюкселското летище отново със същата цел, независимо от присъдите си и от предрупреждението на Турция, че единият от тях е терорист. Всъщност, той е започнал работа на летището веднага след експулсирането си от комшиите в Европа, която веднага го освобождава и му намира трудова реализация баш на най-рисковия откъм сигурност обект.


Оказва се, че европейските – по-специално немските служби са изпуснали още едно решаващо обстоятелство. Както помните, разкрихме, че всички терористи от групата на Абдеслам, осъществила атентатите в Париж и Брюксел, след подготовка в лагерите на „демократичната опозиция” в Сирия, влизат в Европа с фалшиви паспорти и се пишат „бежанци”.


Та немските служби изпускат как и с чие разрешение Абдеслам прибира от общежитие на „бежанци” в Улм, Германия, трима мигранти. Това става наесен, точно преди атентатите във френската столица. Следите на въпросните трима глупаци се губят на всички тайни служби в Европа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат