25.03.2016 13:51

Миков към Павлова: Ето така строите България – с обществени поръчки, комисионни и всякакви играчи

Видян 1619 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Председателят на БСП Михаил Миков отправи въпрос към регионалния министър Лиляна Павлова относно състоянието на международния път между Видин и сръбската граница. Той припомни, че този въпрос е задавал два пъти към министър Плевнелиев, а миналата година през април – и към нея самата.



„Абсурдно е да говорите за магистрали, за чудеса, за виадукти, след като на международния път има 200-метрова пропаст. Тогава ми казахте, че ще проучвате работата, ще се похарчат едни пари за изследвания, апропо похарчиха се едни пари, за да се направи този участък, но той пропадна, стана пропаст”, каза още Миков.



  Той попита колко трябва на българската държава, на правителството и на сто институции да ремонтират 200-метровия участък-пропаст. „Ако трябва направете и там виадукт, похарчете 10-15-20-100 милиона, в това ви бива, за да може пътят между Видин и сръбската граница да е проходим и нормален”, предложи лидерът на БСП. Той подчерта, че никакъв байпас не е правен и това е старият път отпреди 50-60 години. „Път, социалистически, но стана път на обществените поръчки, защото там се наливат милиони в тези 200 метра. Ето така строите България – с обществени поръчки, с проучвания, с комисионни, с всякакви играчи. Хората гледат и казват: къде се намираме? Каква Европа, какви 5 лева”, завърши Михаил Миков.  













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева