13.03.2016 16:03

Москов бойкотира конгреса на ДСБ

Видян 1904 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петър Москов бойкотира Националното събрание на ДСБ и отказа да се появи в НДК, с което допълнително заплете интрига около отношенията си със своя партиен лидер и до неотдавна близък приятел Радан Кънев. Но в ложата с гостите бяха лидерът на Движение 21 Татяна Дончева, както и  Найден Зеленогорски от ДБГ, който получи неодобрителни възгласи и освирквания в началото на поздравителната си реч.


"Реформаторският блок се е провалил, не е отговорил на очакванията на избирателите си, но ДСБ твърдо трябва да остане в него".Това каза в речта си лидерът на партията Радан Кънев. Който днес твърди, че РБ е успешен, или лъже себе си, или по-лошо – лъже избирателите. Искам прошка от партията и дано избирателите простят на ДСБ и на РБ. Аз няма да поискам от вас мандат да напусна и да разруша блока, а да го заздравя. 13 месеца бяхме разкрачени, но се върнахме стабилно върху предизборната програма на РБ. Факт е, че част от колегите ми остават разкрачени и този разкрач отива към шпагат. Готов съм да протегна ръка на приятелите си, другите в РБ, за да се върнат на десния политически бряг“, каза още той.


Кънев нападна и медиите, че пишели "уникалната простотия", че ДСБ ще изключва от редиците си здравния си министър Петър Москов. Не посмя обаче да произнесе името му, а се задоволи да каже "един от нас".


"По-голяма глупост не бях чувал през живота си - че сме се събрали 1000 души от страната, за да изключим един от нас", оправда се Кънев. А земеделецът Николай Ненчев се обяви за министър на ДСБ. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и