Свързани новини

02.03.2016 14:58

Бъч: Престъпленията са намалели с около 24%

Видян 1313 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните месеци престъпленията са намалели с около 24 процента, заяви по време на парламентарния блиц контрол вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
 
„Обективните факти през последните месеци, не толкова като абсолютен брой, показват намаляване на престъпленията с около 24 процента последните два месеца и увеличаване с 12,5 процента на тяхната разкриваемост“, заяви Бъчварова в отговор на въпрос на депутата Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт за противодействието на престъпността.
Минисър Бъчварова увери, че най-заинтересованият човек да има обективна картина е самата тя. „Обществената чувствителност по тази тема е изключително голяма“, каза Бъчварова. По думите й, няма причина тези показатели да бъдат манипулирани по какъвто и да е начин.



„Това не снема отговорността на МВР и ръководството му за общото ниво на криминогенната ситуация. Затова обсъждахме и вчера и тече такъв процес на обсъждане за най-ефективните мерки, които може да предприемем. Първото е възможно най-бързо разкриване на извършителите. В повечето от случаите успяваме да ги разкрием, по-трудно е да докажем тяхната самоличност. Що се отнася до нова стратегия, моето лично мнение, е че ако трябва да се промени концепцията за сигурност в нея трябва да участват и народните представители“, посочи министърът на вътрешните работи, цитирана от Фокус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на