Свързани новини

29.02.2016 15:32

78% от руснаците: Турция на колене

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


   Според данни от представително за огромната страна социологическо проучване 78% от руснаците настояват Турция да бъде поставена на колене, докато не се извини официално за сваленето на руския самолет и убийствата на двама военни над Сирия. 63% искат санкциите към Анкара да продължават за вечни времена. Според само 21 на сто в даден момент може да се мисли за свалянето на ембаргото за турския туризъм, за стоките и строителите от ислямската държава. Само 3 % са на мнение, че от тези санкции страда Русия, 35 на сто мислят, че потърпевши са и двете страни, но 54 от всеки 100 братушки са убедени, че само Ердоган кърви от наказателната икономическа акция.



   Вече 2 месеца Москва налага забрана за пазара си на Турция, след като на 24 ноември въздушните сили на Анкара по заповед на премиера Давутоглу свалиха руски бомбардировач Су-24 над Сирия, понеже бил навлязъл за няколко секунди във въздушното пространство на Анадола.
На този фон не звучат изненадващо и данните от социологическа анкета в Украйна, според която едва 12% от населението смятат, че е реално Крим да бъде върнат в пределите на тяхната държава. За 72% това е невъзможно. Проучването идва като коментар на уверенията на министъра на вътрешните работи на Киев Арсен Аваков, който неотдавна обяни, че се води подготовка на спецподразделения на Националната гвардия по превзимането на полуострова. След референдум през март 2014 г. властите на автономната република поискаха на основание на допитването до местния народ прехвърлянето си от състава на Украйна към Руската федерация, което бе одобрено от парламента в Москва.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей