Свързани новини

25.02.2016 16:07

Бойко търси нов вместо Москов

Видян 8206 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов усилено търси човек, който да смени Петър Москов в стола на здравен министър. 19 минути знае дори кой точно е фаворитът на премиера, с когото той е провел цели три срещи, за да го убеждава да заеме високия държавен пост.


Той е началник на една от трите най-привилигировани болници в София. За познавачите на темата няма трудно да се сетят кого имаме предвид. Особено като знаят, че именно в това лечебно заведение предпочита да се грижи за здравето си премиерът на България. При този жокер вече дори само малка справка в Гугъл ще даде на всеки представа за коя болница и за кой човек говорим.


За изненада на Борисов обаче здравният професионалист не се навил да заеме министерската длъжност. Но обещал на премиера да помисли и да предложи достоен кандидат, вместо Москов.


Още за неспирните недоразумения, предизвикани от управлението на бившия анестезиолог, които стават опасни за живота на милиони пациенти – на стр. 7




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв