01/02
25.02.2016 11:32

Борисов се срещна с премиера и с президента на Палестина

Видян 2310 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


   Посещенията на високо равнище оказват позитивно влияние на традиционно добрите българо-палестински отношения. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си в гр. Рамала с премиера на Палестина Рами Хамдала, съобщиха от правителствената информационна служба.
 
Българският министър-председател приветства подписването на Меморандум за създаване на Смесена комисия на ниво министри. Борисов подчерта, че този документ дава прагматичен тласък на двустранното сътрудничество и ще спомогне за постигането на реални резултати в областите от взаимен интерес. Подписан беше и Протокол за провеждане на политически консултации между външните министерства на двете страни.
Със създаването на тази комисия двете страни ще имат възможност да задълбочат сътрудничеството във взаимно изгодни сфери като икономика, търговия, земеделие, вътрешни работи и др., коментира министър Даниел Митов, след като подписа документите с колегата си Риад Ал-Малики.
Българо-палестинските отношения са традиционно добри и ще работим за тяхното развитие, посочи министър-председателят. Мост за тези приятелски отношения могат да бъдат над 5 хилядите палестински граждани, които са завършили образование у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион